Suradnici

Trazimo suradnike koji bi se htjeli preko nas predstaviti nasim članovima i nasim pratiteljima.

Sentio Style

Predstavljamo Vam Frenetic Fitnesswear - sportsku odjeću za fitness, aerobic, trčanje i slobodno vrijeme. Frenetic odjeću odlikuje vrhunski dizajn, te visoka kvaliteta, izdržljivost i funkcionalnost. Svi modeli su iznimni po dugotrajnosti veličine, oblika i boje. Naši materijali sadrže zaštićenu DuPont Lycra strukturu, otpornu na deterdžente, te gazu za lagan prolaz znoja i brzo sušenje. Sportska odjeća Frenetic svojom vrhunskom kvalitetom izrade, te svježim i trendy izgledom može konkurirati najvećim svjetskim brandovima.

Sentio Style

Essentia Vitae

Wellness centar Essentia Vitae čarobno je mjesto za žene i muškarce. Holistički pristup u primjeni tretmana te individualni pristup u odabiru tretmana i pripravaka okrijepit će Vam dušu i tijelo. Bogata ponuda tretmana zadovoljit će Vaše potrebe bilo da se radi o otklanjanju napetosti i stresa kroz više od deset različitih vrsta masaža, njezi lica i tijela kroz niz specijalističkih tretmana, vježbanjem yoge i pilatesa, otklanjanjem tegoba kroz aromaterapiju, revitalizaciju s ayurvedskim tretmanima, informiranjem kroz predavanja itd. No ono najvažnie, tu Vas očekuju ugodni trenuci opuštanja, njege i brige za Vaše sveukupno dobro osjećanje.Osim brige o prevenciji svoga zdravlja, Vi zaslužujete da nakon stresnog dana predahnete na mjestu gdje je jedan od najvažnijih ciljeva njegovanje osjećaja zadovoljstva. Djelatnici Essentia Vitae su školovani terapeuti na priznatim učilištima s radnim iskustvom, senzibilitetom i ljubavlju za posao koji su izabrali.

Essentia Vitae

AZBUKA

Predstavljamo Vam našeg partnera AZBUKU, školu stranih jezika. Kao što i sam naziv sugerira, AZBUKA je jedinstvena škola u Zagrebu orijentirana prvenstveno na učenje ruskog jezika.

Prednost ove škole je što su svi profesori izvorni govornici ruskog jezika i održavaju česte kontakte s Rusijom. AZBUKA je razradila posebnu metodu rada zahvaljujući kojoj polaznici u vrlo kratkom roku počinju razgovarati i «razmišljati» na ruskom jeziku. Nastava se održava radnim danom i subotom u prijepodnevnim i poslijepodnevnim terminima u mikro grupama od maksimalno 4 polaznika. Standardni tečajevi obuhvaćaju 70 školskih sati i podijeljeni su po stupnjevima sukladno Zajedničkom europskom referentnom okviru za jezike. Tečajevi se organiziraju kako u školi tako u tvrtkama. Uz standardne tečajeve provode se individualni, intenzivni, specijalizirani te online tečajevi.

Essentia Vitae